Семейство канибали, изяло около 30 човека в течение на 20 години,

...
Семейство канибали, изяло около 30 човека в течение на 20 години,
Коментари Харесай

Няма такъв кошмар: Заловиха семейство канибали - изяли са над 30 човека!


Семейство канибали, изяло към 30 индивида в течение на 20 години, е било арестувано в Краснодарския край в Русия, оповестиха локалните медии.

Според някои, става дума за Дмитрий и Наталия Бакшееви. Преди няколко дни на територията на авиационното учебно заведение в Краснодар били открити пакет и вана с човешки елементи.

Полицаите са арестували в началото Дмитрий – локален гражданин, откакто пътен служащ разкрил изгубения му телефон, на който имало фотографии на разчленени човешки тела, с които той театралничил. До момента публично е доказана гибелта единствено на един човек, само че уликите са злокобни. Двойката освен изяждала хората, само че и консервирала месото им в буркани и по разнообразни способи в хладилника, написа „ Монитор “.

Според краснодарските медии сега дамата към момента дава показания за десетките убийства, които е направила дружно с мъжа си. Данните са на „ Блокнот Краснодар “, базирайки се на органи, близки до следствието. При разпитите дамата е разпознала по фотографии 30 тела, които дружно с мъжа й са умъртвили и изяли. Жената е почнала да дава подробни описания, откакто е говорила с жена-психолог от Нижни Новгород. До момента всички жертви на людоедите се считали за безследно изчезнали. Вече са разкопани костите на седем тела.

 

В дома на канибалите били открити телефони на жертвите, разнообразни видеоуроци и предписания за това по какъв начин се подготвя човешко месо, в това число и по какъв начин се консервира. На една от фотосите имало дата: 28.12.1999 година Това кара следователите да подозират, че двойката е правила закононарушенията в течение на близо 20 години. 

През целия интервал същата жена работила като здравна сестра във военното учебно заведение и се допуска даже е хранила курсантите-летци с човешко месо. В хладилника са открити седем пакета със замразени остатъци. За да бъдат разпознати те би трябвало да се организира генетична експертиза.

За разлика от дамата, мъжът обяснил фотографиите единствено с това, че просто се е снимал с тях, а труповете намерил в региона на авиаторските жилища.

Преди да бъдат разкрити людоедите, в Краснодар са се носили клюки за клошари людоеди, върлуващи край учебното заведение за летци. Според тях, злодеите живеели като бездомници в мазето на учебното заведение.

На улица Дзержински в Краснодар се намира Краснодарското висше военно авиационно учебно заведение да летци „ А. К. Серов “. Почти 150 от приключилите го са получили звание Герои на руския съюз. Няколко някогашни курсанти са космонавти.. Pik.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР